Vi kom – vi kæmpede – vi sejerede??

William R. Wennecke lagde hårdt ud, og vandt tidstagningen på sidste omgang.

Alexander Wennecke måtte skifte kart midt i det hele, så en 4. plads på kolde dæk var nok meget godt.

1 heat William i pole position, men kom skidt fra start og ud af første sving som nr.2
Der var absolut ingen fart i karten, og selvom William kæmpede måtte han ned på en 4. Plads.

1 heat Alexander lavede nogle dyre kørefejl, det kostede ham meget dyrt, og endte som nr.7

Kun 1 heat, så Ikke flere heats at hente placeringer på, så det så noget sort ud for både den individuelle placering samt for holdet.

Stemningen var meget trykket før finalen, og de vidste godt begge 2 at der skulle kæmpes hvis de ville på podiet.

Finale William vægtklasse 1.
William starter 2’er og formår at holde placeringen og vinder derfor DM sølv????

Finale Alexander vægtklasse 2.
Alexander skal starte som 4’er og kommer godt fra start, og kæmper sig hurtigt op som 2’er. 3’er og 4’er begyndte at kæmpe og det gav Alexander plads til at hente 1’eren.

Andensidste omgang kommer Alexander forbi ham, men hans kørelinje åbner op, og han bliver overhalet igen.

En omgang tilbage, og Alexander kommer forbi og lukker af i anden sidste sving.
Så Alexander vinder DM Guld????

I hold konkurrencen ender de med bronze.
Det må være mere end godkendt sæsonstart ??

Stor tak til Power Racing Gokart Akademi for et godt og fair løb, og de fine sponsorgaver ?